Nový Battlefield má přinést dosud nejrealističtější destrukci
Battlefield 6 Novinka Nový Battlefield má přinést dosud nejrealističtější destrukci

Nový Battlefield má přinést dosud nejrealističtější destrukci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývoj nového dílu pokračuje.

Reklama

Vývojáři ze studia DICE se aktuálně nadále zabývají dodatečnou podporou pro Battlefield 2042, který se již brzy dočká příchodu sedmé sezóny. Znatelná část týmu by se ale ve spolupráci s dalšími studii pod hlavičkou společnosti Electronic Arts měla souběžně věnovat také novému dílu. Pokračování známé akční série zmiňuje i nový inzerát studia Ripple Effect (dříve DICE LA) na pozici VFX ředitele.

V popise je uvedeno, že se potenciální nový člen týmu bude moci podílet na vytváření vůbec nejrealističtějších a nejzajímavějších efektů destrukce v herním průmyslu. Zpracování destrukce objektů v čele s budovami se v minulosti řadilo k hlavním přednostem a charakteristickým znamením série Battlefield. Na destrukci stavěl především třetí a čtvrtý díl nebo spin-off Bad Company 2.

Později vydané díly v čele s dosud posledním Battlefieldem 2042 ale tento prvek již nijak výrazně nerozvíjely. Uvidíme, zda připravované pokračování tento trend dokáže změní. Zmíněný inzerát to minimálně naznačuje. Je však nutné počítat s tím, že si zřejmě na další Battlefield ještě pár let počkáme.

Nový Battlefield má přinést dosud nejrealističtější destrukci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama