Nový Deus Ex nabídne „Give Me Deus Ex” obtížnost, stejně tak jako návrat dialogů v boss-fightech
Deus Ex Novinka Nový Deus Ex nabídne „Give Me Deus Ex” obtížnost, stejně tak jako návrat dialogů v boss-fightech

Nový Deus Ex nabídne „Give Me Deus Ex” obtížnost, stejně tak jako návrat dialogů v boss-fightech

Jan Kalný

Jan Kalný

13

Lidstvo sice může být rozpolceno, ale tvůrci Mankind Divided jsou si jistí tím, že hra bude ještě lepší než Human Revolution. A nejenom novinkami, ale i návratem starých funkcí, které se lidem líbily.

Reklama

O novém díle očekávaného Deus Ex toho zatím moc nevíme a čekáme především na pořádný gameplay, už teď jsou ale tvůrci hry otevření a je vidět, že tentokrát přesně ví, co mají udělat. Nejen že se dočkáme spousty novinek, ať už v samotné hratelnosti nebo příběhu a prostředí, ale také se k nám vrátí staré věci.

Jean-François Dugas, výkonný producent hry, na svém Twitteru odpovídal na několik dotazů fanoušků. Prozradil několik zajímavých útržků, které dohromady tvoří vyhlídku na vynikající hru.

Z větší části se samotný vývojářský tým skládá z lidí, kteří pracovali na Human Revolution. Návratu se také dočká obtížnost „Give Me Deus Ex”, která by měla nabídnout dostatečnou výzvu; stejně tak jako dialogy v boss-fightech. Zatímco se vám tedy budou vysmívat, vy budete mít větší motivaci jim prostřelit kulku hlavou. Samotná kamera a přepínání mezi pohledem první a třetí osoby také zůstane při starém. Nebo bude alespoň velmi podobná.

Zároveň ale nabídne Mankind Divided spoustu novinek a ačkoli všechny neznáme, můžeme s jistotou říct, že například boss-fighty půjdou projít stealth způsobem. Tvůrci by také rádi viděli New Game+ implementovaný už v základu, nikoliv jako v případě Human Revolution, ve kterém se New Game+ objevilo až v Director's Cut edici.

Na více novinek si zatím budeme muset počkat, ale rozhodně lepší než nic. O datu vydání hry samozřejmě nepadlo ani slovo, jak se dalo čekat, snad se ale něco dozvíme na blížící se E3 (v červnu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama