Nový klient od EA brzy nahradí Origin pro Windows
Novinka Nový klient od EA brzy nahradí Origin pro Windows

Nový klient od EA brzy nahradí Origin pro Windows

Filip Svoboda

Filip Svoboda

11
Platformy Windows PC

Do přátel si přidáte i uživatele ze Steamu, PlayStationu nebo Xboxu.

Reklama

Po více než deseti letech s aplikací Origin, ve které jsme si mohli kupovat a spravovat hry od Electronic Arts, nadešel čas na změnu. Společnost oznámila, že nový klient EA app opustil fázi testování a brzy nahradí Origin jako primární platforma pro tituly od EA.

„Aplikace EA je náš dosud nejrychlejší a nenáročný klient pro PC. Díky novému zjednodušenému designu snadno najdete hry a obsah, který hledáte, a objevíte nové oblíbené hry. Díky automatickému stahování her a aktualizacím na pozadí si můžete být jisti, že vaše hry budou připraveny ke hraní, jakmile budete chtít,“ láká EA na nový program.

Nový klient od EA brzy nahradí Origin pro Windows

Největší výhodou aplikace má být možnost rozšířit seznam přátel o uživatele z dalších platform. Není zřejmé, jak široký výběr bude, EA zatím uvádí jako příklady Steam, Xbox a PlayStation.

K přechodu na nový klient vyzve vydavatel hráče už brzy. Přechod by měl být každopádně klidný, kromě kompletní knihovny, nainstalovaných her a dalšího obsahu se přenesou i uložené pozice, a to jak lokální tak v cloudu.

Všechno se ale týká pouze hráčů na Windows. Na MacOS se budeme nadále muset spolehnout na Origin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama