Nový Mass Effect hlásí návrat známých jmen
Mass Effect Novinka Nový Mass Effect hlásí návrat známých jmen

Nový Mass Effect hlásí návrat známých jmen

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

34
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Je na místě začít se opatrně těšit?

Reklama

Kanadské vývojářské studio BioWare potvrdilo, že se k vývoji nového Mass Effectu vrátily známá esa, která pracovala na původní trilogii. Ředitel projektu Mike Gamble představil několik členů týmu na Twitteru po vydání prvního teaseru na Mass Effect 4, jenž měl premiéru minulý týden na The Game Awards.

Jako první byl zmíněný Dusty Everman, který bude v souvislosti s novým Mass Effectem pracovat jako hlavní narativní designér. „Dusty byl jedním z klíčových lidí odpovědných za uvedení původní Normandie do života. Dusty se rozhodl znovu připojit k BioWare, aby mohl pracovat na další Mass Effect hře,“ napsal Gamble.

Spolu s Evermanem se vrací i kreativní ředitel Parrish Ley, který byl filmovým režisérem původní Mass Effect trilogie. „Mnoho úžasných okamžiků, které jste zažili, vzniklo od něj a z jeho týmu. Parrish se rozhodl znovu připojit k BioWare, aby tuto vizi nového Mass Effectu oživil,“ uvedl Gamble.

Gamble rovněž do týmu vybral i Brenona Holmese, veterána a producenta studia BioWare, který rovněž v současnosti pracuje na Mass Effect Legendary Edition. K sérii se vrací i Derek Watts, umělecký ředitel původní trilogie.

Ačkoliv jsme vás nedávno informovali o tom, že studio BioWare přišlo o své dva důležité zaměstnance, kdy v případě Mass Effectu se jednalo o kreativního ředitele značky, Casey Hudsona, vypadá to, že se BioWare snaží dát dohromady alespoň z části původní tým a přinést takovou hru ze světa Mass Effectu, kterou fanoušci očekávají. Vývojáři ovšem sami říkají, že práce na novém Mass Effectu jsou zatím v počátcích. Nicméně již brzy bychom se měli dočkat remasterované trilogie s názvem Mass Effect: Legendary Edition, jejíž vydání je stanovené na rok 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama