Nový port hry A Boy and His Blob už tento měsíc
Novinka Nový port hry A Boy and His Blob už tento měsíc

Nový port hry A Boy and His Blob už tento měsíc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Přepracované HD vydání se dostane na PS4, Xbox One, PC a PS Vitu už 19. ledna.

Reklama

Hru A Boy and His Blob budou znát hlavně majitelé klasické konzole NES. Tento titul od studia WayForward sice vyšel přepracován také pro konzoli Wii, ale až nyní se Abstraction Games postarali o jeho převedení do HD rozlišení a naportování pro konzole PlayStation 4 a PS Vitu (zde hra podporuje cross-buy), pro Xbox One a také pro PC platformu, pro kterou půjde hru koupit prostřednictvím služeb Steam a GOG.com. Majesco Entertainment hodlá titul vydat pro všechny zmíněné platformy 19. ledna.

O hře samotné se toho dá zjistit mnoho již z jejího názvu. Vy jako chlapec krmíte svého bloba želé fazolemi a pozorujte, jak se dokáže transformovat do podoby velmi užitečných objektů. Díky tomu dokážete vyřešit různé hádanky a uniknout před nebezpečím. Nenechte se ale zmást jednoduchostí konceptu, hra totiž sází na náročná puzzle, vizuálně působivý umělecký styl a na emotivní příběh.

Blobolonia je totiž ve hře ohrožena zlým Císařem a blob přichází na Zemi hledat pomoc. Místo toho ale nachází mladého chlapce a v jeho roli musíte pomoci sesadit z trůnu zlého Císaře, který terorizuje Blobolonii a vybudovat s blobem přátelství, které jim vydrží na celý život.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama