Nový Sniper Ghost Warrior v sibiřské divočině s řadou kontraktů
Novinka Nový Sniper Ghost Warrior v sibiřské divočině s řadou kontraktů

Nový Sniper Ghost Warrior v sibiřské divočině s řadou kontraktů

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Bez otevřeného světa, v novém díle budete mít vždy dané cíle.

Reklama

Polská společnost CI Games se vždy soustředila na menší hry s jasným záměrem. Loni svou strategii opustila a vydala rozsáhlou taktickou akci Sniper Ghost Warrior 3 (recenze) zasazenou do otevřeného světa. O hře tvrdila, že se vyrovná AAA produkci a měla vydělat dostatek peněz. Bohužel se to úplně nepovedlo, vedení CI Games přiznalo prohru a rozhodlo se vrátit ke svým standardům. Těch se drží dnes představený Sniper Ghost Warrior Contracts.

Sama komunita volala po tom, aby se vývojáři vykašlali na otevřený svět a vytvořili hru podle prvního a druhého dílu Sniper Ghost Warrior. Vývojáři fanoušky vyslyšeli a na příští rok pro PC, PlayStation 4 a Xbox One připravují Sniper Ghost Warrior Contracts.

Sniper Ghost Warrior Contracts opouští otevřený svět a spojuje nejlepší části otevřené a lineární hratelnosti do sibiřské divočiny, kde na nás čeká celá řada kontraktů s jasnými cíli a odměnami. K nim budou připraveny ještě vedlejší úkoly, aby měli hráči důvod se do hry vracet. Kromě singleplayerové kampaně budou součástí i multiplayerové módy. O nich v současné době nic nevíme.

„U Sniper Ghost Warrior 3 jsme byli příliš ambiciózní, ale učíme se ze svých chyb. Se Sniper Ghost Warrior Contracts se soustředíme na hratelnost s celou řadou misí s jasným cílem. Půjde o taktičtější a kondenzovanější zážitek,“ ujasnil Marek Tymiński, generální ředitel CI Games.

CI Games zároveň slibují, že optimalizují svůj enegine, aby se vyvarovali chybám, zlepšili optimalizaci a zrychlili načítání hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama