Nový Star Wars: Battlefront bude mnohem obsáhlejší než předešlý díl
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Nový Star Wars: Battlefront bude mnohem obsáhlejší než předešlý díl

Nový Star Wars: Battlefront bude mnohem obsáhlejší než předešlý díl

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Počítá se i s účastí mnoha postav z nových filmů. Blake Jorgensen z EA navíc naznačil, že nová značka od BioWare bude využívat sci-fi zasazení.

Reklama

Blake Jorgensen z EA se na konferenci Morgan Stanley Technology, Media & Telecom znovu rozpovídal o novém Star Wars: Battlefrontu, který má vyjít letos na podzim. Už víme, že má ve srovnání s předešlým dílem z roku 2015 nabídnout hned několik vylepšení. Předně se dočkáme singleplayerové kampaně, na níž pracuje studio Motive pod vedením Jade Raymond, matky série Assassin's Creed. Hra také zahrne více období Star Wars (počítá se minimálně s érou nové filmové trilogie).

Jak informuje server GameSpot, Jorgensen prohlásil, že další Battlefront, který dosud nebyl oficiálně odhalen, bude i mnohem obsáhlejší než jeho předchůdce. Hráči si koneckonců často stěžovali na nedostatek obsahu a hloubky Battlefrontu z roku 2015, takže dává jedině smysl, že se tvůrci pokusí nabídnout napodruhé něco lepšího.

Počítat můžeme i s účastí velkého množství postav z novějších filmů. V dalším Battlefrontu se tak nejspíš objeví Rey, Kylo Ren nebo Finn a možná se vrátí i postavy z filmu Rogue One: Star Wars Story. Některé z nich využíval už předešlý Battlefront, protože Jyn Erso a Orson Krennic byli součástí DLC Rogue One: Scarif.

Jorgensen se dále trochu rozpovídal o nové značce od BioWare, o níž bychom se měli něco dozvědět v následujících měsících. Detailů stále není mnoho, ale nyní se dá alespoň s určitostí říct, že bude nová značka využívat neméně nové sci-fi zasazení. Tak snad nepůjde jen o variaci Mass Effectu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama