Nový Thief? Zapomeňte, vzkazuje šéf Eidosu
Thief Novinka Nový Thief? Zapomeňte, vzkazuje šéf Eidosu

Nový Thief? Zapomeňte, vzkazuje šéf Eidosu

Michal Burian

Michal Burian

7

V kanadském studiu mají na práci něco jiného.

Reklama

A teď babo raď! Společnost Straight Up Films, která připravuje film s licencí herní série Thief, na svých stránkách nedávno uvedla, že kromě filmu vzniká také nová hra. Fanoušci stealth akce byli hned nadšeni a těšili se, až se o novém díle dozví více informací. Jak se ale zdá, nic z toho nebude.

Na rozruch reagoval sám David Anfossi, vedoucí studia Eidos Montréal, které vytvořilo restart Thiefa. Anfossi na Twitteru jasně napsal, že na to máme zapomenout. Z jeho vyjádření lze vyčíst, že na vývoj nového Thiefa nemají v současné době peníze. Jak již nějaký čas víme, vydavatelství Square Enix šetří a peníze investuje jen do projektů, které se vyplatí.

Studio Eidos Montréal nedávno oslavilo 10. výročí. Na blogu se pochlubili, že vývoj prvního Thiefa začal již v roce 2008, rok předtím, než je koupili lidé ze Square Enix. Eidos Montréal pracoval také na Deus Ex: Human Revolution, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider a Deus Ex: Mankind Divided. V současné době se soustředí na Avengers od Marvelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama