Nový update Dooma přidá fotografický režim a nové prvky SnapMapu
DOOM Novinka Nový update Dooma přidá fotografický režim a nové prvky SnapMapu

Nový update Dooma přidá fotografický režim a nové prvky SnapMapu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Dojde i na možnost zvolit klasický pohled na zbraň v multiplayeru nebo na opravu významných chyb.

Reklama

Vývojáři ze studia id Software přebírají plnou kontrolu nad ne zrovna ukázkovým multiplayerem nového Dooma, díky čemuž se dnes dočkáme několika novinek a změn. Dojde k vybalancování zbraní Chaingun, Rocket Launcher a Combat Shotgun, čekání mezi zápasy bude zkráceno na 60 sekund a v herních módech Clan Arena a Freeze Tag bude pro vítězství třeba vyhrát pět kol.

Jde přitom o úpravy na straně serveru, takže uživatelé nemusí nic stahovat, jen musí přetrpět dočasnou odstávku serverů.

Mnohem zajímavější je ale informace o nadcházejícím patchi, který přidá několik slibných novinek. V první řadě jde o fotografický režim, s nímž bude možné pořizovat screenshoty, a chybět nebude ani možnost aktivovat klasický pohled na zbraň v multiplayeru. Jinými slovy zbraň uvidíte v pozici, na kterou můžete být zvyklí z prvních dvou dílů.

Příznivce editoru úrovní SnapMap jistě potěší přidání dalších prvků, a to včetně oken se skyboxy, nebo opravy týkající se umělé inteligence a logiky.

Samozřejmostí je pak oprava mnoha bugů v čele s udílením několika achievementů a s notoricky známou chybou, která zapříčinila, že byly vaše uložené pozice označené jako savy s použitými cheaty. To mělo za následek mimo jiné to, že jste vůbec nemohli dostávat achievementy.

Kompletní seznam změn zatím není k dispozici, stejně jako přesné datum vydání. Patche bychom se ale měli dočkat do konce června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama