Nový Xbox a PlayStation 4 na E3 2012?
Novinka Nový Xbox a PlayStation 4 na E3 2012?

Nový Xbox a PlayStation 4 na E3 2012?

Michal Burian

Michal Burian

25

Půjdou nové herní konzole od Microsoftu a Sony proti Wii U od Nintenda?

Reklama

Nástupce konzolí PlayStation 3 a Xboxu 360 mají být odhaleny na letošní E3, alespoň podle portálu MCV. Ten prý získal tajné informace od velmi důvěryhodného zdroje.

"Tři nové herní mašinky v jedné velké show," píše MCV.

"Samozřejmě nemůžeme prozradit své zdroje. Ale máte mé osobní slovo, že zdroj je na 100 procent důvěryhodný, velmi vysoce důvěryhodný," napsal Ben Parfitt z MCV na svém Twitteru.

"Opravdu rád bych jmenoval ho / ji / je, ale samozřejmě nemůžu."

Po této zprávě se na Sony a Microsoftu obrátil nejeden novinář, všichni ale dostali stejnou odpověď ve stylu: "Nebudeme komentovat tyto fámy a spekulace".

Parfitt nicméně tvrdí, že Sony a Microsoft si jsou vědomi své pozice na trhu a chtějí, aby je Nintendo nepředběhlo, i kvůli tomu mají své nové konzole detailně odhalit na E3 2012.

Obě společnosti se ale nedávno nechali slyšet, že jejich konzole mají ještě dlouhou životnost. Sony věří v desetiletý cyklus konzole PlayStation 3.

Na internetu se rovněž proslýchá, že Microsoft nový Xbox – nebo dva – kompletně odhalí na E3 2012. Oznámit by ho však mohl mnohem dřív – příští týden na každoroční Consumer Electronics Show (CES).

Jim Ryan, boss evropské divize PlayStation, v listopadu britskému Eurogameru řekl, že by bylo "nebezpečné", kdyby Sony připustili, aby Microsoft měl náskok s novou generací konzolí, jako tomu bylo u X360 a PS3.

Pokud se tato zpráva ukáže jako pravdivá, můžeme v červnu na E3 v Los Angeles čekat opravdu velkou show, kdy Nintendo, Microsoft a Sony detailněji odhalí své nové konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama