Nový Xbox se údajně zdrží kvůli mizerné kvalitě procesoru
Novinka Nový Xbox se údajně zdrží kvůli mizerné kvalitě procesoru

Nový Xbox se údajně zdrží kvůli mizerné kvalitě procesoru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

58

Nová konzole Microsoftu, stále označována jako Xbox 720, ještě ani nebyla oznámena, ale už tu máme zprávy, že se prý vydání zdrží kvůli nevalné kvalitě procesoru.

Reklama

S touto informací přišel web SemiAcccurate. Ten tvrdí, že zatímco procesor Xboxu 360 mělo na starost IBM, tentokrát ho má na svědomí AMD (jak jsme vás již dříve informovali), a nese kódové označení Oban. Což by samo o sobě nebylo nic špatného, nebýt toho, že se prý ukázalo, že procesor ani v nejmenším nesplňuje požadavky a jeho celková kvalita je dost mizerná.

Pokud by byl procesor v pořádku, podle všeho by začala masová výroba v prosinci letošního roku, což ale nyní asi nenastane. Už jen pořádné testování opraveného kousku prý zabere osm týdnů a může začít nejdříve na začátku listopadu, nemluvě o samotném vývoji nové verze a následné výrobě.

Jistý zdroj následně webu prozradil, že Microsoft chtěl vydat nový Xbox v září 2013. Jako vždy se však zatím Microsoft nechce vyjádřit, a tak nelze říct, jestli jsou všechny informace pravdivé. Vůbec bychom se ale něčemu takovému nedivili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama