Nový Xbox už v roce 2015?
Xbox 360 Novinka Nový Xbox už v roce 2015?

Nový Xbox už v roce 2015?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

40

<strong>+ AKTUALIZACE</strong>. Jeden z designérů Microsoftu a člen divize Interactive Entertainment Business Design Group uvolnil na internet něco, co vypadá jako nový hardware Xboxu pro rok 2015.

Reklama

AKTUALIZACE: Student Ben Peterson britskému Eurogameru potvrdil, že návrh na nový Xbox je falešný. "Jsem student designer, není to skutečné."

Původní zpráva:

Web designér Ben Peterson hlásí, že spolupracuje se společností Microsoft na „budoucím uživatelském zážitku a hardwaru roku 2015“. Práce by měly započít už tento měsíc. Stránky také ukazují pracovní ukázku konzole. Můžeme však úspěšně říci, že není vidět zhola nic. Co je ale vidět zcela jasně je označení Microsoft Xbox a rok 2015.

Pokud by Microsoft opravdu chystal novou generaci konzole Xbox na rok 2015, bylo by to přesně desetileté výročí od vypuštění konzole Xbox360. Když navíc vezmeme v úvahu, že se začátkem března na internetu objevila zmíňka o nových pracovních pozicích MS, specializujících se na hardwaru nové generace, může se jednat o reálnou věc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama