O nových hrách Take-Two na E3 mluvit nebude
Borderlands 3 Novinka O nových hrách Take-Two na E3 mluvit nebude

O nových hrách Take-Two na E3 mluvit nebude

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nemáme čekat žádné oznámení, společnost se zaměří na již představené hry.

Reklama

Take-Two, mateřská společnost 2K Games a Rockstar Games, oznámila, že za necelý měsíc v Los Angeles nebude oznamovat žádné nové hry. To je v souladu se zprávou od Gearbox Software, kteří na E3 nepředstaví očekávanou komiksovou střílečku Borderlands 3.

Take-Two se tak zaměří na již představené hry. Do nich můžeme počítat westernovou akci Red Dead Redemption 2 od Rockstaru a určitě i různé sportovní hry v čele s NBA 2K a WWE. Zároveň to znamená, že si ještě počkáme na informace o tom, na čem pracuje studio Hangar 13, které stojí za Mafií 3 a nedávno otevřelo novou pobočku. Ty budou spolupracovat na novém projektu, spekuluje se, že jde o nový BioShock.

Na konferenci s investory se generální ředitel Strauss Zelnick pochlubil prodeji gangsterské akce Grand Theft Auto V. Nejnovější titul od Rockstaru má vyexpedovaných již 95 milionů kusů, a to do 31. března 2018. Jako obvykle, GTA Online překonalo očekávání vydavatele a stalo se velmi důležitou součástí finančních výsledků Take-Two. Připomeňme, že v únoru 2018 firma oznámila, že je GTA V na více než 90 milionech, v listopadu 2017 to bylo 85 milionů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama