O svůj život bojuje duchovní pokračování plastelínové hry Neverhood
Armikrog Novinka O svůj život bojuje duchovní pokračování plastelínové hry Neverhood

O svůj život bojuje duchovní pokračování plastelínové hry Neverhood

Michal Burian

Michal Burian

30

Na Kickstarteru shání studio Pencil Test přesně 900 tisíc amerických dolarů na vývoj duchovního pokračování plastelínové adventury Neverhood.

Reklama

Na Kickstarteru se v týdnu objevil zajímavý projekt, který by hráče mohl vrátit o několik let zpět, stejně jako mnoho dalších titulů na tomto serveru. Tentokrát jde o Armikrog, nové plastelínové dobrodružství od týmu, který byl u zrodu Neverhood nebo Earthworm Jim, což jsou dvě oblíbené adventury z 90. let.

Ve studiu Pencil Test pracuje Mike Dietz a Ed Schofield (oba se podíleli na Earthworm Jim a Neverhood), zatímco hudbu si vzal na starost Terry S. Taylor. Ano, právě on složil bizarní soundtrack pro Neverhood. Právem tak mohou Armikrog nazývat duchovním pokračováním Neverhood.

Armikrog totiž bude point-and-click adventura odehrávající se ve světě s plastelínových postavičkami. Samozřejmě nebudou chybět humorné scénky, hádanky, originální svět, skvělé animace a působivý příběh. V tom na vás bude čekat vesmírné dobrodružství Tommynauta a jeho slepého, ukecaného psa Beak-Beaka. Společně nouzově přistanou na podivné planetě s ještě tajemnější pevností Armikrog.

Vše okoření dabéři jako je Mike Nelson (Mystery Science Theater 3000), Jon Heder (Napoleon Dynamite) a moderátorka Veronica Belmont (Revision3's Tekzilla.

Pokud Armikrog uspěje na Kickstarteru (tvůrci shánějí 900 tisíc dolarů, zatím mají přes 244 tisíc dolarů), tak hru můžete očekávat v létě příštího roku (pravděpodobně v červenci) ve verzích pro PC, Mac a Linux, přičemž pohánět ji bude Unity engine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama