O víkendu zdarma Gold účet na Xbox Live
Xbox 360 Novinka O víkendu zdarma Gold účet na Xbox Live

O víkendu zdarma Gold účet na Xbox Live

Michal Burian

Michal Burian

36

<strong>Připomínáme</strong>: Budete si tak moci vyzkoušet multiplayer Grand Theft Auto V, FIFA 14, NBA 2K14 a mnoha dalších her.

Reklama

Microsoft si na blížící víkend připravil akci, která odemkne zdarma pro všechny Zlaté členství na Xbox Live. Každý majitel konzole Xbox 360 si tak bude moci v pátek 4. října od 13:00 do pondělní (7. října) jedné hodiny ranní vyzkoušet zdarma multiplayer nejen novinek jako Grand Theft Auto Online, FIFA 14 a NBA 2K14.

Dlouhé čekání na Grand Theft Auto Online je konečně za námi a již tento víkend budete moci běhat po rozsáhlém a dynamickém online světě společně až s patnácti dalšími hráči. Nejen fotbalové fanoušky potěší, že EA SPORTS FIFA 14 se v nové sezóně vrací ve špičkové formě, s možnostmi hrát rychlou hru online, bojovat v pohárech a turnajích, nebo spravovat svůj FIFA Ultimate Team na cestě k vítězství.

NBA 2K14 je zpět i s přídavkem 14 týmů Euroligy, tak vyzvěte své přátele k on-line hře. Je to také ideální čas na opětovné oprášení starších oblíbených titulů jako Call of Duty, Gears of War a Halo.

Hraním ale vše nekončí! Zpřístupněna je i řada zábavních aplikací, jako je Machinima, Dailymotion a další. Se Zlatým členstvím může každý využívat prémiové aplikace jako YouTube pro přehrávání internetových videí, Internet Explorer pro brouzdání na webu nebo SkyDrive pro prohlížení fotek a videí.

Ještě lepší zážitky z hraní a využívání internetu na konzoli Xbox 360 nabízí aplikace Xbox SmartGlass, díky které se ze smartphonu či tabletu stává další ovládací prvek. Aplikace Xbox SmartGlass je dostupná pro Windows 8, Windows Phone 8, Android a iOS.

Pro využití víkendové akce se Zlatým členstvím se stačí přihlásit se svým Xbox Live účtem na konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama