Obchody se shodly na datu vydání The Last of Us pro PS4
The Last of Us Novinka Obchody se shodly na datu vydání The Last of Us pro PS4

Obchody se shodly na datu vydání The Last of Us pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

16

GameFly, Target a Best Buy uvádějí shodné datum vydání.

Reklama

The Last of Us Remastered, PS4 remake loňského survival thrilleru pro PS3 od Naughty Dog, má podle Sony spatřit světlo světa v létě letošního roku. Několik zahraničních obchodů začalo uvádět shodné datum vydání.

V obchodech Target, GameFly a Best Buy nalezneme u The Last of Us Remastered datum vydání 20. června 2014. Kdyby tento den uváděl pouze jeden obchod, tak bychom mohli říci, že jde pouze o odhad jednoho prodejce. Stejné datum ale uvádí hned tři různé obchody.

20. června, což vychází na pátek, by dávalo smysl. Je to po veletrhu E3 v Los Angeles, kde bude chtít Sony jistě novou verzi The Last of Us ukázal v plné parádě.

Vy si ji můžete již dnes předobjednat v našem obchodě Xzone.cz za skvělých 1198 Kč. V balení naleznete nejen samotnou hru, ale rovněž všechny dodatečné balíčky, včetně příběhového rozšíření Left Behind a další multiplayerová DLC, stejně tak další bonusy.

Naughty Dog se již dříve nechalo slyšet, že PlayStation 4 verze se pochlubí rozlišením 1080p a pokud vše půjde podle plánu, tak poběží při 60 snímcích za sekundu. Samozřejmostí jsou vylepšené textury, lepší nasvícení a stíny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama