Obr z Monster Hunter: World dorazí do Final Fantasy XIV už 7. srpna
Monster Hunter: World Novinka Obr z Monster Hunter: World dorazí do Final Fantasy XIV už 7. srpna

Obr z Monster Hunter: World dorazí do Final Fantasy XIV už 7. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

​Těšit se můžeme nejen na ​Rathalos​e, ale i na Felynes.

Reklama

​O spojení her Final Fantasy XIV ​a Monster Hunter: ​World jsme se poprvé dozvěděli od Square Enixu na letošní výstavě E3. ​Dojde k němu už​ ​7. srpna​, kdy dojde k vydání nové aktualizace hry.

Patch 4.36 bude kromě zmíněného crossoveru obsahovat také další část The Forbidden Land Eureka, nazvanou The Pagos Expedition. Pokud hrajete Final Fantasy XIV: Online, máte požadovanou úroveň 70 a dokončili jste hlavní scénář Stormblood, můžete se pustit do boje proti mocnému Rathalosovi. Ten bude součástí normální i extrémní verze trialu The Great Hunt. Zatímco se v normální verzi postaví legendárnímu monstru celkem osm hráčů, v extrémní verzi mu budou čelit pouze čtyři hráči.

Součástí spolupráce mezi Monster Hunter: World a Final Fantasy XIV jsou zvláštní odměny: nová sada brnění - inspirovaná Rathalosem, noví minioni - Poogie a Palico, nový mount - Rathalos a nová výbava - BBQ Spit.

​P​roducent a režisér ​Final Fantasy XIV Naoki Yoshida také ​prozradil obsah chystaného updatu v podobě Patche 4.4. Jeho součástí budou nové ​úkoly pro hlavní scénář hry, nové vedlejší úkoly The Four Lords a Even Further Hildibrand Adventures, nový dungeon The Burn and Saint Mocianne’s Arboretum (Hard), nový trial Suzaku a nakonec i nový raid Omega: Alphascape.

Společně s patchem budou aktualizovány herní třídy postav, PVP, soubojový systém, crafting a mnoho dalšího.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama