Obrazem: Cyberpunk 2077 a Zaklínač 3 pro Switch
Cyberpunk 2077 Novinka Obrazem: Cyberpunk 2077 a Zaklínač 3 pro Switch

Obrazem: Cyberpunk 2077 a Zaklínač 3 pro Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

V CD Projektu RED mají screenshoty zjevně hodně rádi.

Reklama

Sice už víme, kdy se dočkáme veřejné prezentace nových záběrů z hraní Cyberpunku 2077, ale to tvůrcům z CD Projektu RED nezabránilo ve vydání další várky screenshotů. Já říkal, že ta včerejší nebude poslední. Tentokrát přitom dostávají největší prostor vozidla. Kromě již několikrát viděné motorky se tak můžeme kochat třeba designem žlutého bouráku, který očividně na ulicích Night City vynikne.

Jak se zdá, polští tvůrci mají vydávání screenshotů dost v oblibě, jak dokazují i nové obrázky z portu Zaklínače 3 pro Switch, který vyjde 15. října. Znovu se tedy můžeme ve statické podobě přesvědčit, jak bude Zaklínač 3: Divoký hon - Kompletní edice vypadat při hraní na konzoli od Nintenda. Ty, kteří hru ještě vůbec nehráli, však musím varovat před možným výskytem minoritních spoilerů.

Cyberpunk 2077 s českými titulky vyjde 16. dubna 2020 na PC, PS4 a Xbox One, později zamíří i na Stadii. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Zaklínače 3 pro Switch, také vybaveného českou lokalizací ve formě titulků, lze rovněž předobjednat na Xzone.cz.

Cyberpunk 2077

Zaklínač 3: Divoký hon - Kompletní edice

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama