Obrazem: Monstra z Resident Evil Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Obrazem: Monstra z Resident Evil Revelations 2

Obrazem: Monstra z Resident Evil Revelations 2

Michal Burian

Michal Burian

1

Připravovaná epizodická hororová akce Resident Evil Revelations 2 v nové galerii odhaluje monstra, s nimiž se během nebezpečného dobrodružství setkáte.

Reklama

Prvním představeným nepřítelem je Revenant. Jde o stvoření skládající se z několika těl sešitých dohromady, který je velmi bytelný a bude představovat skutečnou výzvu, které budeme čelit. Jeho slabým bodem je jakési jádro, pokud se do něj trefíte, tak mu způsobíte masivní poškození. Využije-li speciální schopnosti u Natálie, tak můžete vidět, na jakém místě se jádro nachází u každého nepřítele.

Oproti tomu Othrus jsou divoká zvířata infikovaná nějakým druhem viru. Malá, hbitá a zlá skupinka těchto potvor útočí ve smečkách. Výrobce doporučuje buď je obejít, nebo je potichu zneškodnit po jednom. Pokud vás spatří, tak máte velké problémy.

Posledním představeným je Sploder. Fanoušci série Resident Evil možná budou vědět, že je to zmutovaná verze Afflicteda. Když na vás zaútočí, tak jejich puchýře na těle mohou explodovat. Ujistěte se tedy, že jste v dostatečné vzdálenosti. Po explozi totiž uvolní odpornou kapalinu, která vám vše ještě stíží. Vypadá to, že po vypuštění kapaliny budete špatně vidět. V tom by ale měla pomoci baterka, kterou má u sebe Moira.

Připomeňme, že Resident Evil Revelations 2 je rozdělen na čtyři epizody, které budou vycházet po týdnu. Každá ze čtyř epizod nabídne hodiny děsivého hraní, které bude končit nějakým zvratem a dramatem. Poté vyjde hra na disku se všemi epizodami. Krom toho každá epizoda bude mít ještě obsah do Raid módu a dva hratelné scénáře, jeden založený na kampaních dvou hrdinek a druhý bude o Barrym s Natálii. Každou epizodu budete moci koupit samostatně za 5,99 dolarů (cca 132 Kč). Celkem tak za Resident Evil: Revelations 2 zaplatíte 23,96 dolarů (cca 528 Kč). V eurech to bude bohužel o něco více.

Revelations 2 se bude soustředit na čtyři hrdiny rozdělených do dvou skupin. V první skupince bude Claire Redfield a Moira Burton, nováček a dcera legendy Resident Evil série Barryho Burtona. Obě postavy byly uneseny a objevily se na tajemném ostrově s věznicí. Hledat se je vydá Barry Burton (otec Moiry) společně s malou holčičkou jménem Natalia Korda.

,,Na začátku Resident Evil: Revelations 2 uvidí fanoušci hrdinku Claire Redfield, která se bude muset vypořádat s hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti. Claire nyní pracuje pro anti-bioteroristickou organizaci Terra Save."

,,Moira Burton, nováček a dcera legendy Resident Evil série Barryho Burtona, se účastní přivítání v Terra Save. Následně neznámé ozbrojené síly zaútočí na úřad. Claire a Moira jsou v bezvědomí, probudí se v temném a opuštěném vězeňském zařízení. Společně musejí zjistit, proč jsou na ostrově a co se vlastně stalo."

,,V každém tmavém koutě budou čekat nebezpeční Postižení nepřátelé. Budete muset moudře používat zbraně, munice nebude mnoho."

Burton přežil Raccoon City a v novém titulu bude pátrat po své dceři, kterou někdo unesl na tajemný ostrov s věznicí. K dispozici budeme mít pistole, kulomety, raketomety, brokovnice a nože na zabíjení zombíků a zmutovaných tvorů. ,,Při boji jsou slyšet výkřiky bolesti a vše doprovází spousta krve. Hrstka nepřátel má odhalené orgány," svěřilo se ESRB.

Natalia Korda je malá holčička, kterou Barry potká na ostrově. Natalie dokáže vycítit nepřátelé a odhalit skryté předměty.

Vypadá to, že příběh bude dost emocionální a možná bychom se mohli dočkat podobně povedené hry, jako bylo The Last of Us, kde Joel ochraňoval Ellie.

První epizoda Revelations 2 vyjde 18. února. Druhý bude následovat 25. února a další vždy o týden později. Poslední dorazí 11. března.

Další nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama