Obrazem: Nathan Drake v Uncharted 4 vypadá skvostně
Novinka Obrazem: Nathan Drake v Uncharted 4 vypadá skvostně

Obrazem: Nathan Drake v Uncharted 4 vypadá skvostně

Michal Burian

Michal Burian

25

Další obrázky, na nichž si můžete prohlédnout hlavního hrdinu.

Reklama

Včera se o grafické stránce Uncharted 4: A Thief's End rozpovídal Anthony Vaccaro, jenž v Naughty Dog zastává funkci 3D Environment Artist. Dnes na vše navázala Yibing Jiang (Shading Artist), která zveřejnila obrázky dokládající, že vývojáři si dávají záležet na každém detailu hry. Některé detaily jsou vskutku neuvěřitelné.

Právě Yibing Jiang je tím člověk, který je nejvíce zodpovědný za vzhled hlavního hrdiny Nathana Drakea. Ve svém příspěvku popisuje jak takové kvality v Naughty Dog dosáhli. Předně tvář Nathana je renderovaná v reálném čase. Díky tomu se můžeme kochat krásnými detaily kůže, pokožky, vlasů, vousů a dokonce i zranění. Jednotlivé části Nathana si vzalo na starost několik lidí ze studia, jeden měl na starost vlasy, jiný obličej nebo paže.

Obrázky pocházejí z rozpracované verze, nejde o finální podobu. Nicméně pokud se budou schopni v Naughty Dog přiblížit k takovéto kvalitě, tak Uncharted 4 bude patřit bezesporu mezi jedny z nejkrásnějších a nejdetailnějších her. Designer Rockstaru se nedávno nechal slyšet, že E3 trailer z letošního roku prezentuje podobu, která z 90 procent bude ve finální hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama