Obrázky z Dreamfall Chapters: The Longest Journey
Dreamfall Chapters Novinka Obrázky z Dreamfall Chapters: The Longest Journey

Obrázky z Dreamfall Chapters: The Longest Journey

Michal Burian

Michal Burian

3

Jde o obrázky z dema, které poslouží pro testování nadcházející adventuty. Demo má 20 až 30 minut a nabízí všechny důležité možnosti a rysy.

Reklama

Pokračování adventurní série The Longest Journey / Dreamfall získalo v kampani na Kickstarteru přes 1,5 milionů amerických dolarů, přitom autoři potřebovali na vývoj 850 tisíc dolarů. Hra tak může bez problému vzniknout, pracuje na ni nezávislé studio Red Thread Games, které se skládá z klíčových vývojářů podílejících se na Dreamfall: The Longest Journey.

Adventura Dreamfall Chapters se bude odehrávat ve velkém světě s bohatým, hlubokým a komplexním dobrodružstvím, kde budou skutečné postavy s emocemi a dialogy. Na hráče budou čekat těžké hádanky a nesnadné úkoly, které jim nedají nic zadarmo. Samotný příběh by měl navázat tam, kde skončil předchozí díl.

Dočkáme se třech různých hlavních protagonistů, které budeme moci ovládat. Samozřejmostí pak je click-style gameplay a všechny jistě potěší, že Red Thread Games slibují, že v pokračování uslyšíme spoustu známých hlasů od dabérů předešlých dílů.

Pokud vše půjde podle plánu, tak si titul budeme moci zahrát v listopadu příštího roku na PC, Macu a Linuxu. Později by vývojáři chtěli nabídnout i PlayStationm 4, Wii U a Xbox One verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama