Obrázky z Helldivers
Helldivers Novinka Obrázky z Helldivers

Obrázky z Helldivers

Michal Burian

Michal Burian

12

Kooperativní střílečka pro čtyři hráče vychází tento týden na PS4, PS3 a PS Vita.

Reklama

4. března letošního roku se na evropském PlayStation Store začne prodávat kooperativní střílečka Helldivers od studia Arrowhead Game. Hra je zasazena do anti-utopistického světa, kde budete ovládat elitní bojovou jednotku Helldivers bojující v intergalaktické válce proti třem impozantním mimozemským rasám napříč procedurálně generovaným světem. Za úkol budete mít chránit obyvatele Super Země.

Na první pohled vám Helldivers může přijít jako typická multiplayerová kooperace čtyř hráčů, vývojáři se ale dušují, že spolupráce má zásadní význam pro úspěch. Pokud nebudete spolupracovat, selžete. Pokud neseženete další hráče pro multiplayerovou nebo lokální kooperaci, tak nebude chybět ani singleplayerová kampaň.

Před každou misí si na můstku vyberete primární a sekundární zbraň, stejně tak speciální dovednosti, které vám zajistí taktickou výhodu v boji. Jde například o aktivaci stacionární zbraně nebo bombardování vámi zvoleného místa na mapě. V každé misi musíte splnit různé cíle, např. aktivovat protiletadlovou zbraň či najít černou skříňku. Jakmile dosáhnete daného cíle, přiletí pro vás raketoplán.

Dobrou zprávou je, že na PS4 můžete spolupracovat s hráči, kteří hrají na PS3 a PS Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama