Obrázky z prvního příběhového DLC pro Sniper Elite 4
Sniper Elite 4 Novinka Obrázky z prvního příběhového DLC pro Sniper Elite 4

Obrázky z prvního příběhového DLC pro Sniper Elite 4

Michal Burian

Michal Burian

8

21. března si budete moci zahrát první z třídílné mini-kampaně.

Reklama

Před sedmi dny jsme vás informovali o postupném rozšiřování akce Sniper Elite 4. Vývojáři ze studia Rebellion Software se rozhodli hru obohatit o placený i bezplatný obsah. Do druhé kategorie se bohužel nevztahuje třídílná mini-kampaň pro jednoho až dva hráče. Celý tento příběh se bude odehrávat po událostech z plné verze.

První mini-kampaň se jmenuje Deathstorm Part 1: Inception a vy se na ní můžete podívat díky trojici prvních obrázků. Jak se sami můžete přesvědčit, první kapitola vás zavede do zimní severní Itálie, kde se nachází nacistická námořní základna, která je v poslední době v hledáčku bombardérů. Bohužel se nedaří základnu celou zničit, elitní odstřelovač Karl Fairburne musí dokončit to, co bombardéry začaly. Jeho hlavním posláním je ale tajný projekt Manhattan. Karl musí získat tajný balíček s kódovým označením Deathstorm.

Deathstorm Part 1: Inception vyjde 21. března letošního roku. Společně s mini-kampaní dorazí ještě Night Fighter Expansion Pack s novými postavami, zbraněmi a skiny. Zdarma bude akorát herní mód Elimination (tag-style) a mapa Night Woods.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama