Obrázky ze Space Hulk: Deathwing a Battlefleet Gothic: Armada
Battlefleet Gothic: Armada Novinka Obrázky ze Space Hulk: Deathwing a Battlefleet Gothic: Armada

Obrázky ze Space Hulk: Deathwing a Battlefleet Gothic: Armada

Michal Burian

Michal Burian

4

Svět Warhammeru v podání first-person střílečky a vesmírné real-time strategie.

Reklama

Vydavatelská společnost Focus Home Interactive zveřejnila nové obrázky ze dvou připravovaných titulů: first-person střílečky Space Hulk: Deathwing a real-time strategii Battlefleet Gothic: Armada.

Space Hulk: Deathwing (PC, PS4 a Xbox One) je FPS adaptace klasické deskové hry od Games Workshop. Hra kromě singleplayeru nabídne kooperaci založenou na týmové spolupráci. Studio Streum On podle tiskové zprávy vytvořilo dynamický systém umělé inteligence, která útočí v závislosti na schopnostech hráčů. Pokud se vám bude dařit, budou na vás nepřátelé útočit silněji, ale jakmile se dostanou do problémů a jejich řady budou slábnout, nebudou zbytečně riskovat. V multiplayeru budete muset spolupracovat se svým týmem složený z ostatních hráčům, nebo rozdávat příkazy umělé inteligenci v singleplayeru.

Battlefleet Gothic: Armada (PC) je real-time strategie ze světa Warhammeru, kde budete bojovat se svou flotilou. Hra využívá Unreal Engine 4 a vychází také z deskové hry od Games Workshop. Nepůjde ale o zástupy mariňáků a orků, v této hře se podíváte do vesmíru, kde budete bojovat s loděmi o nadvládu nad prostorem.

Battlefleet Gothic: Armada od vás bude vyžadovat přemýšlení a plánování každého postupu. Vaše vesmírné lodě budou jedinečné a o každou se budete muset řádně starat. K dispozici budete mít malé lodě i velké několika kilometrové strach nahánějící monstra. V průběhu bitvy bude posádka lodi získávat potřebné zkušenosti, které mohou rozhodnout bitvu. Pakliže by vám loď s takto zkušenou posádkou nepřítel zničil, bude to pro vás citelná ztráta.

Všem svým lodím budete moci přizpůsobit výzbroj, obranu a různé podsystémy. Každé přizpůsobení bude mít vliv na výkon lodi a speciální schopnosti.

Vesmírné bitvy mají být jinak obrovské a intenzivní. O nadvládu nad vesmírem se střetnou dvě frakce: Imperial Navy a Chaos Black Crusade.

Děj se odehrává během 12. Černé křížové výpravy - nebo Gotické války - mezi frakcemi Imperium a Abaddon. Válka se skládá ze stovek planetárních invazí a námořních bitev, hráči budou ve středu každého boje; velet své flotile gigantických lodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama