Obsah limitovaných edic Guilty Gear Xrd: Revelator a Genso Rondo
Novinka Obsah limitovaných edic Guilty Gear Xrd: Revelator a Genso Rondo

Obsah limitovaných edic Guilty Gear Xrd: Revelator a Genso Rondo

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V Evropě vychází Guilty Gear Xrd: Revelator 10. června a Genso Rondo 9. srpna.

Reklama

Limitované edice udělají sběratelům a herním fandům vždycky radost a dnes vám nabízíme obsah rovnou dvou zajímavých titulů, které se i do Evropy dostanou v krásných, rozšířených edicích. Jde o bojovku Guilty Gear Xrd: Revelator a remasterovanou shoot ‘em up akci Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet.

Začneme prvně jmenovanou hrou. V Evropě se o o distribuci hry Guilty Gear Xrd: Revelator postará společnost PQube, ale v předstihu půjde u vybraných evropských prodejců zakoupit exkluzivní limitovanou edici Let’s Rock. Její cena je stanovena na 94,99 euro pro PlayStation 4 a na 89,99 euro pro PlayStation 3 verzi hry.

Asi nejzajímavějším kouskem této limitky je dvojice červených vinylů ve fullartových obalech. Jde o jediný výlisek těchto vinylů v červené barvě na světě a najdete na nich záznam živého vystoupení Daisuke Ishiwatariho na Soundlive 2014. V limitované edici dále najdete úplný oficiální soundtrack na CD, vizual book, kód na stáhnutí DLC bonusové postavy Raven a samozřejmě disk s hrou.

Guilty Gear Xrd: Revelator vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 27. května a 10. června v Evropě.

Již v únoru oznámila NIS America, že bude pro Severní Ameriku a Evropu lokalizovat shoot 'em up akci od Touhou Projectu pro PlayStation 4. Konečně známe datum vydání Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet, které v Evropě připadlo na 9. září a kupodivu půjde sehnat jak ve standardní, tak v omezeném množství také v limitované edici.

Jak už bývá u NIS America zvykem, půjde limitku koupit přes jejich obchod NISA Online Store, přičemž jej její cena stanovena na 49,99 dolarů a standardní edice vyjde na 29,99 dolarů. Evropská mutace eshopu ještě hru nenabízí, takže její cenu v eurech ještě neznáme.

Nicméně co v limitované edici vlastně najdeme? Obligátní kopii hry, sběratelský box, vázaný art book, soundtrack na CD, sérii pohlednic, exkluzivní sadu 12 odznáčků NISA Store a nakonec DLC Bundle v němž je 20 avatarů, PS Vita téma, PS4 téma a DLC Aya Shameimaru Story + BGM DLC.

Tuto zběsilou akci vyvinulo Cubetype a Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet pro PlayStation 4 je předělávkou původní shoot 'em up hry, odehrávající se koná v Touhou univerzu. Vyberete si jednu z 10 hratelných dívek a ponoříte se s ní do pekla létajících projektilů.

I když tato hra zdánlivě připomíná bojovku, je Touhou Genso Rondo: Bullet Balet tradiční shoot 'em up akcí. Jedinečný herní zážitek poskytují souboje jeden na jednoho, kdy se v příběhovém režimu dovíte více o jednotlivých postavách anebo pokud si věříte, můžete rovnou skočit do online režimu a předvést své dovednosti ostatním hráčům na PlayStation Networku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama