Obtížnost Ranger pro Metro: Last Light vás vyjde na 5 dolarů
Metro: Last Light Novinka Obtížnost Ranger pro Metro: Last Light vás vyjde na 5 dolarů

Obtížnost Ranger pro Metro: Last Light vás vyjde na 5 dolarů

Michal Burian

Michal Burian

90

Pokud jste si nové post-apokalyptické dobrodružství nepředobjednali a budete si chtít zahrát Metro: Last Light na nejtěžší obtížnost, budete muset z peněženky vytáhnout 5 dolarů.

Reklama

Limitovaná edice akce Metro: Last Light obsahuje mimo jiné exkluzivní dárek v podobě Range režimu (česky Hraničářský mod). Ten je určen především pro zkušené hráče, kteří nejsou ve světě Metra žádnými nováčky. Díky absenci grafického uživatelského rozhraní (HUD) je zážitek ze hry mnohem působivější, nepřátelé jsou navíc výrazně nebezpečnější a náboje i filtry do plynové masky jsou o poznání vzácnější než v běžném herním režimu. Na druhou stranu odvážlivci, kteří tuto výzvu přijmou, získají přístup k jedinečnému hraničářskému vybavení, jehož součástí je mimo jiné exkluzivní ruská útočná puška AKSU, a dostanou dalších 100 vojenských nábojů, za něž si budou moci vylepšit svou úvodní výzbroj.

Pokud si ovšem nepospíšíte a hru koupíte později, tak se vám jednoduše může stát, že si Ranger obtížnost bez další investice nezahrajete. Vydavatel potvrdil, že pokud nebudete vlastnit Limitovanou edici, která je za cenu běžné, budete si moci Ranger obtížnost dokoupit za cenu 5 amerických dolarů (cca 100 Kč). To můžeme ostatně potvrdit i my, při recenzování PC verze Metro: Last Light je v nabídce obtížností možnost Ranger dokoupit za výše zmíněnou cenu.

"Vývojáři her a vydavatelé žijí ve světě, kdy obchody požadují exkluzivní herní obsah pro předobjednávky. Ranger mod se zdál být nejlepší volbou, protože jde o režim pro hardcore fanoušky, kteří si s největší pravděpodobností hru předobjednají nebo si ji koupí zároveň s uvedením na trh," vysvětlil Huw Beynon, manažer z Koch Media.

Beynon se dále nechal slyšet, že nedoporučují, aby se hráči poprvé vydali do post-apokalyptického světa Metro: Last Light na Ranger obtížnost. Máme si minimálně jednou hru projít na lehčí úroveň a až pak si otestovat své dovednosti. Ranger mod podle jeho slov nabízí bohatší zážitek.

"Byly tu i návrhy na exkluzivní příběhovou část. To jsme odmítli, stejně tak časovou exkluzivitu. Jde o nejnižší částku, kterou nám dovolili za tento druh obsahu účtovat," dodal manažer.

Metro: Last Light vychází v České a Slovenské republice s českými titulky již tento pátek ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Na recenzi se můžete těšit již dnes večer, konkrétně v 18:00. Pokud hru ještě nemáte předobjednanou, můžete tak učinit v našem obchodě Xzone.cz, kde jsou Limitované edice stále k dispozici. PC verzi koupíte za 998 Kč, konzolové PlayStation 3 a Xbox 360 za 1198 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama