Očekávanou mapu z datadisku Army 3 uvidíme na E3
Arma 3 Novinka Očekávanou mapu z datadisku Army 3 uvidíme na E3

Očekávanou mapu z datadisku Army 3 uvidíme na E3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Na PC Gaming Show uvidíme nový terén, který bude klíčovým prvkem chystaného datadisku pro Armu 3 od Bohemia Interactive.

Reklama

Fanoušci Army 3 už dlouhou dobu nedočkavě vyhlíží datadisk, o jehož existenci víme už dlouhou dobu, jenomže nevíme, co vlastně nabídne. Víme jen to, že jednou z nejvýraznějších novinek má být nová mapa.

Od oznámení datadisku se rojí nejrůznější spekulace o tom, kam bude mapa datadisku Army 3 vlastně zasazena, přičemž nejčastějším tipem bývá Pacifik. Tomu nasvědčuje vývoj kampaně původní hry a náznaky ze strany vývojářů, které hovoří o zcela odlišném zasazení s potenciálem pro využití nových typů vozidel. Nic na způsob řeckého Altisu, nic na způsob Černarusi, Takistánu nebo map ze starších dílů série.

Z toho vychází snad jen dvě možnosti - džungle nebo sněžné prostředí. A sněžné prostředí by se v enginu Army 3 nejspíš realizovalo docela obtížně.

Ať už ale Bohemia Interactive chystá cokoliv, pravdu se dozvíme na letošní E3, konkrétně na PC Gaming Show pořádané AMD a serverem PC Gamer. Bohemia Interactive je jedním ze sponzorů této akce, a proto je zjevně ideálním místem pro premiéru dlouho očekávané novinky.

Prostřednictvím oznámení na blogu studia došlo také k potvrzení toho, že k vydání datadisku dojde až v roce 2016.

Z portfolia Bohemia Interactive uvidíme na PC Gaming Show i DayZ a Take On Mars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama