Odemkněte si framerate v Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Odemkněte si framerate v Sekiro: Shadows Die Twice

Odemkněte si framerate v Sekiro: Shadows Die Twice

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC

O PC verzi je velký zájem, větší o Steam hru letos ještě nebyl.

Reklama

Sekiro: Shadows Die Twice, nové hardcore RPG od tvůrců Dark Souls a Bloodborne, je tu s námi teprve pár dnů, ale moddeři už si stihli na hru posvítil a pro PC vznikla řada modifikací. Jedna z nich se hodí opravdu hodně, a to ta, která odemyká framerate. Sekiro je totiž na počítačích zamknuto na 60 snímků. Po nainstalování modu můžete titul spustit na více snímků, někteří hráči hlásí i více než 100fps.

Pro stažení této modifikace zamiřte na stránky Widescreen Gaming Forum. Poté rozbalíte Sekiro pomocí Steamless a aplikujete patch na Sekiro.exe. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, na zmíněném fóru naleznete spoustu rad.

Ještě jedna zajímavost. PC verze Sekiro: Shadows Die Twice je na Steamu nejžádanější letošní hrou. O žádnou jinou nebyl v prvních dnech od vydání (+ předobjednávky) takový zájem. Kolik se prodalo kusů, to v současné době nevíme.

Sekiro: Shadows Die Twice recenzuje Honza Kalný. Recenzi vám přineseme v průběhu tohoto týdne. Hra vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama