Odhalen nový GRID s podtitulem Autosport
GRID: Autosport Novinka Odhalen nový GRID s podtitulem Autosport

Odhalen nový GRID s podtitulem Autosport

Michal Burian

Michal Burian

22

Včetně prvních detailů a obrázků. <strong>Uvnitř první trailer</strong>.

Reklama

Codemasters měli v plánu dnes odpoledne odhalit nový díl závodní série GRID. Nevyšlo jim to ale podle plánu, serveru BrasilGamer se podařilo předčasně dostat k informacím.

Nový GRID ponese podtitul Autosport a vyjít by měl již 27. června ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Překvapivě chybí nové konzole, třeba je Codies ještě oznámí.

Každopádně, má jít o největší díl v sérii poskytující skutečně autentický zážitek ze závodění. Dopomoci k tomu má hned pět nový typů závodů zahrnující dlouhé noční závody a spoustu dalších výzev, které dostatečně prověří schopnosti každého hráče.

V kariéře se vžijete do kůže profesionálního pilota se spolujezdcem, který bude muset shánět sponzory. Výsledky pak rozhodnou, zda se dostanete do jednoho z top týmů.

GRID: Autosport se pochlubí všelijakými typy vozů, od prototypů až po modifikované automobily, s nimiž budete závodit ve 22 různých lokalitách po celém světě, kde bude dohromady přes 100 tratí. Chybět nebude online multiplayer a možnosti přidat se do klubů závodníků a účastnit se týdenních výzev. Vše bude skrze RaceNet, kde naleznete statistiky, žebříky apod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama