Odhalen plán s bezplatným rozšiřováním Total War: Warhammer
Total War: Warhammer Novinka Odhalen plán s bezplatným rozšiřováním Total War: Warhammer

Odhalen plán s bezplatným rozšiřováním Total War: Warhammer

Michal Burian

Michal Burian

10

V dalších měsících se hráči mohou těšit na nové jednotky, hrdiny, legendární lordy a novou hratelnou rasu.

Reklama

Společnosti Creative Assembly a Sega dnes k večeru odhalily plán s postupným rozšiřováním nadcházející válečné strategie Total War: Warhammer. Po uvedení na trh budou v následujících měsících vycházet bezplatné dodatečné balíčky, které přidají nové jednotky, hrdiny, legendární lordy a novou hratelnou rasu.

Potom tu máme placené balíčky, ty budou následující:

Lord Packs zahrne nové legendární lordy s vlastními příběhovými questy, bonusovými kampaněmi a itemy v questech. Mluví se o dvou lordech v roli generálů, stejně tak o jedinečných a elitních jednotkách. Poté tu máme Race Pack s novou hratelnou rasou pro kampaň a multiplayer s vlastními jednotkami, legendárními lordy, hrdiny a magickými itemy.

Do třetice je tu Campaign Packs, který má přidat novou hratelnou rasu do kampaně i multiplayeru, opět s vlastními příběhovými questy, jednotkami, magickými itemy a dalšími věcmi.

Připomeňme, že v limitované edici, která je za cenu běžné, bude přibalen bonus Chaos Warriors Race Pack, který nabídne novou hratelnou rasu s vlastními krvelačnými jednotkami, děsivými jízdními tvory a obřími monstry.

V základu bude Total War: Warhammer nabízet čtyři hratelné rasy. Vybrat si budete moci lidské zástupce ve frakci Impérium, zelenokožce, trpaslíky a upíry společně s nemrtvými. Uvidíme, co nakonec bude v placených DLC.

„Svět Warhammer Fantasy Battles je obrovský, těšíme se na jeho postupné objevování v nadcházející trilogii. Nabízí neuvěřitelné množství postav a monster, což nám umožňuje podporovat hry množstvím dodatečného obsahu,“ nechal se slyšet zástupce studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama