Odhalen Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order Novinka Odhalen Wolfenstein: The New Order

Odhalen Wolfenstein: The New Order

Michal Burian

Michal Burian

118

Znovuzrození akční série od Bethesdy a MachineGames vyjde na současné i next-gen konzole koncem letošního roku + první obrázky a trailer. <strong>AKTUALIZOVÁNO O DALŠÍ OBRÁZKY</strong>.

Reklama

Po včerejších náznacích (tentokrát to Bethesda neprodlužovala jako u hororu The Evil Within) dnes Bethesda oficiálně oznámila Wolfenstein: The New Order, nový díl FPS série míří na PC, PlayStation 3, Xbox 360 a next-gen konzole. Vyjít by měl na konci letošního roku.

Wolfenstein: The New Order se bude odehrávat ve fiktivním roce 1960 poté, co nacisté vyhráli druhou světovou válku. Hráči se vžijí do známého amerického válečného hrdiny se jménem B.J. Blazkowicz, aby udělali nemožné, zahájili protiútok proti nacistické moci, která ovládá celý svět.

Podíváme se do Evropy, kde pronikneme do nacistické pevnosti a budeme bojovat proti legiím nepřátel. V tom všem nám budou pomáhat superzbraně, bez kterých by to bylo jistě nemožné.

The New Order připravuje studio MachineGames. Studio bylo založeno v roce 2009 členy Starbreeze Studios (Chronicles of Riddick). V roce 2010 jej koupila společnost Zenimax.

Poslední položka v sérii Wolfenstein vyšla v roce 2009 od Raven Software a Activisionu.

Ještě první trailer.

Aktualizace: Další obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama