Odhalena online FPS Ravaged
Novinka Odhalena online FPS Ravaged

Odhalena online FPS Ravaged

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Prakticky neznámé studio 2 Dawn Games představilo svou zbrusu novou post-apokalyptickou hru Ravaged, která se soustředí na online řádění <strong>+ galerie a trailer</strong>.

Reklama

Ravaged má být veskrze klasická multiplayerová FPS, která nabídne zasazení i příběh nesmírně podobný titulu Rage od id Software. I zde narazíme na post-apokalyptický svět matičky Země, která byla zpustošena přírodními katastrofami. V tomto nehostinném prostředí přežívají dvě frakce – Odbojáři a Mrchožrouti, kteří neustále bojují za přežití, území i ponechané zdroje.

Zatímco Mrchožrouti jsou banda zločinců, kteří si chtějí přisvojit veškerá území pro sebe, Odbojáři především stojí o obnovení civilizace, protože sestávají z civilistů, jež měli před koncem světa to štěstí uniknout a vzali si s sebou i drahocenné zdroje a jiný inventář.

Vývojáři tvrdí, že má Ravaged stát především na zábavné týmové hře a bohatě spolupracují s komunitou, aby toho docílili, tak ve hře najdeme nejen týmovou hratelnost, ale také souboje ve vozech, multiplayerové questy, mise a samozřejmě strom schopností pro milovníky RPG titulů.

„Všichni v 2 Dawn Games se soustředí na to, aby vrátili zábavu zpět do herního průmyslu. S týmovou hratelnosti, komunitním obsahem a častými updaty rozhodně plánujeme tvrdou konkurenci," nechalo se slyšet studio.

Ravaged se v současné době plánuje na jaro letošního roku exkluzivně pro PC. Beta by měla odstartovat v nejbližší době.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama