Odhalena Project Scorpio edice Xboxu One X
Novinka Odhalena Project Scorpio edice Xboxu One X

Odhalena Project Scorpio edice Xboxu One X

Michal Burian

Michal Burian

24

Společně s limitovanou Xbox One X edicí brambůrku Doritos.

Reklama

Když Microsoft v červnu na E3 v Los Angeles oznámil, že se výkonnější verze konzole Xbox One bude jmenovat Xbox One X, většina z nás byla překvapena. Tak nějak jsme měli za hotovou věc, že konzole ponese název Project Scopio. Pod tímto názvem totiž společnost výkonnější hardware celou dobu prezentovala.

Zítra by se ale Microsoft ke spojení Project Scorpio mohl vrátit. Německé obchody Saturn a Mediamarkt předčasně zveřejnily předobjednávky na Project Scorpio edici Xboxu One X. V popisku obchody upozorňují, že k dostání bude omezené množství kusů, po vyprodání další nebudou. Vypadá to, že Project Scorpio edice supluje takzvanou Day One edici, tedy edici, která je určena pro předobjednávky a první den prodejů.

K oznámení Project Scorpio edice Xboxu One X by mělo dojít zítra na tiskové konferenci Microsoftu v rámci Gamescomu. Začne úderem deváté hodiny večerní.

Krom této novinky pro vás máme ještě jednu. V zahraničí se začaly brambůrky Doritos prodávat v limitované edici Xbox One X Power. Jsou zelené.

Xbox One X se na trhu objeví 7. listopadu letošního roku za 13 490 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama