Novinka Odhalení a upoutávka na hru Tom Clancy’s XDefiant

Odhalení a upoutávka na hru Tom Clancy’s XDefiant

Martin Zavřel

Martin Zavřel

38
Platformy Windows PC

Free-2-play arénová střílečka se oficiálně představuje.

Reklama

Ubisoft po dřívějších únicích nyní ukázkou oficiálně odhalil hru Tom Clancy’s XDefiant, dle jejich slov "free-2-play rychlou arénovou střílečku, která kombinuje intenzivní gunplay s upravitelnými loadouty, díky kterým se týmy střelců - přezdívaných Defianti (anglicky "Vzdorující") - mohou utkat na bojišti".

Odhalení a upoutávka na hru Tom Clancy’s XDefiant

V oficiálním představení hry tvůrci zdůraznili, že je to střílečka na prvním místě a proto si dali velmi záležet na vzhledu, ovládání i chování každé střelné zbraně ve hře. Slíbili také, že plánují hru podporovat a vylepšovat dlouhodobě (což znělo trochu jako připomínka historie Rainbow Six: Siege, které to nějakou dobu trvalo, než se pořádně postavila na nohy, jelikož zpočátku trpěla kromě jiného nedostatkem obsahu a přetlakem mikrotransakcí).

Mezi zahraničními herními novináři zazněly po odhalení hry reakce, že XDefiant se zatím nezdá přinášet nic moc nového - Paul Tassi ji vyhodnotil jako "80% Call Of Duty, 20% Overwatch And 0% Splinter Cell".

Personalizovaný herní styl

Upravte si svého Defianta tak, aby seděl k vašemu stylu hraní. Vyberte si tým, vlastnosti, schopnosti a ultimátní útok. Vyberte si z arzenálu primárních a sekundárních zbraní, jejich modifikací a také doplňující zařízení pro váš loadout - pak ho můžete za běhu ladit, abyste se přizpůsobili dění na bojišti.

Kompetitivní střety

Různé druhy kompetitivních 6v6 arénových i lineárních módů, jako je Dominace nebo Eskorta. Zkombinujte to s velkou nabídkou unikátních herních map v rotaci a žádné dva zápasy nebudou stejné.

Pestré týmy Defiantů

Vlci, vyvrženci, Čističi a Echelon týmy bojující napříč ikonickými lokacemi je pouze začátek. Do hry budou přibývat další Defianti, vybírání průběžně z velké zásoby postav a schopností světa Toma Clancyho i dalších.

Pro šanci vyzkoušet hru v předběžném přístupu se můžete registrovat na oficiálních stránkách. První test proběhne začne 5. srpna a bude určen pro PC hráče z Ameriky a Kanady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama