Odhaleno první DLC pro Titanfall
Titanfall Novinka Odhaleno první DLC pro Titanfall

Odhaleno první DLC pro Titanfall

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Konference PAX East přinesla ovoce v podobě představení prvního DLC pro Titanfall. Ponese název Epxedition a do hry přidá tři nové mapy.

Reklama

Při relativně nedávném oznámení Season Passu pro úspěšný Titanfall jsme se dozvěděli, že nás čekají celkem tři DLC. Respawn na konferenci PAX East oznámil první z nich, které ponese název Expedition a přidá do hry tři nové mapy. Runoff, Swamplands a Wargames.

Mapy přitom navazují na příběh původního Titanfallu, v němž došlo k porážce sil IMC v bitvě o Demeter. Expediční síly IMC následně cestují hluboko do Frontier prostoru kvůli zotavení z porážky. Na nezmapovaném světě následně začne budovat novou operační základnu, využívající nově získané zásoby vody filtrační rostliny pro podporu základny.

Když odvodňovací operace odhalí prastaré zříceniny a artefakty neznámého původu v blízké bažině, Spyglass vyšle archeologický tým kvůli prozkoumání lokality. Aby zachovali bojovou připravenost nové základny, musí Piloti IMC používat simulační moduly kvůli tréninku pro očekávané vpády Milice, založené na lekcích naučených v Angel City a IMC Airbase Sierra.

Soudě dle příběhu se tedy dá očekávat, že mapy prvního DLC nabídnou především bažinaté či hustě zarostlé prostředí a prastaré ruiny. Stejně působí i titulní obrázek. Expedition bude přitom k dispozici za 10 dolarů, což je podle mého názoru poměrně vysoká cena za pouhé tři mapy. Ale se soudy bude moudřejší počkat až na okamžik, kdy mapy uvidíme v praxi, třeba nás něčím překvapí.

Pokud by vás zajímal celý Season Pass, za něj zaplatíte 25 dolarů, což znamená, že pokud budou mít všechna DLC stejnou cenu, se Season Passem ušetříte 5 dolarů.

A datum vydání? Expedition můžeme očekávat v průběhu května pro Xbox One, Xbox 360 a PC. Přesnější datum zatím nevíme, takže nelze říct, jestli se třeba DLC na Xbox 360 neopozdí podobně jako původní hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama