Odhaleno PS Suite, emulátor her pro Android
Novinka Odhaleno PS Suite, emulátor her pro Android

Odhaleno PS Suite, emulátor her pro Android

Michal Burian

Michal Burian

2

Společnost Sony dnes odhalila kromě PSP2 také informace o PlayStation Suite, který umožní zažít PlayStation zkušenost na přenosných přístrojích se systémem Android.

Reklama

Díky této nové iniciativě si budou moci zákazníci užívat obsah pro PlayStation poprvé v PlayStation historii v otevřeném operačním systému.

V dramaticky rostoucím a diversifikovaném mobilním trhu zásadně roste počet uživatelů, kteří příležitostně hrají hry na nejrůznějších zařízeních jako mobilní telefony, smart telefony a tablety. SCE umožní díky nabídce kvalitního obsahu PlayStation tomuto rychle rostoucímu trhu nejen zažít PlayStation zkušenost širšímu počtu uživatelů na zemi, ale i otevře vývojářům a distributorům her potenciál pro jejich další možnou expanzi při výrobě a distribuci her pro tato zařízení.

SCE spolu se prostředkováním zážitku PlayStation pro přístroje Android zahájí licenční program “PlayStation Certified” pro výrobce hardwaru. Tento program nabídne nutnou podporu včetně té vývojové pro výrobu kvalitního obsahu na nejrůznější zařízení.

Pokud jde o software, SCE plánuje nabídnout obsah PS Suite během tohoto kalendářního roku. Prvními hrami k dispozici budou originální hry pro PlayStation 2 (PS one classics), které dovolí uživatelům zažít PlayStation kvalitu na přenosných přístrojích se systémem Android. Zároveň SCE plánuje otevřít sekci v PlayStation Store, kde si budou moci uživatelé snadným způsobem stahovat obsah přímo do jejich přenosných zařízeních Android. Navíc dá SCE k dispozici nové vývojové prostředí pro hry za účelem vývoje nového obsahu pro PS Suite, které rovněž otevře novou příležitost pro širší základnu vývojářů a distributorů s možností jejich další expanze na různá přenosná zařízení.

Nový obsah pro PS Suite si budou zákazníci moci užít na přenosném zábavním systému příští generace (kódové jméno: NGP), který SCE oznámila dnes (více se dočtete v naší předchozí novince). Uživatelé, kteří nikdy nezažili zkušenost s PlayStation, mohou tímto tento získat prostřednictvím PS Suite a dále zažít maximální zážitek s přenosným zařízením, který bude možný pouze na NGP.

SCE tímto umožní zažít PlayStation zážitek širší základně uživatelů, čímž zásadně obohatí svět zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama