Odhaleny jednotky StarCraft 2: Heart of the Swarm
StarCraft 2 Novinka Odhaleny jednotky StarCraft 2: Heart of the Swarm

Odhaleny jednotky StarCraft 2: Heart of the Swarm

Michal Burian

Michal Burian

15

Jakých změn se dočkáme v připravovaném StarCraft 2: Heart of the Swarm? <strong>+ nové obrázky a trailer</strong>.

Reklama

Dustin Browder, hlavní designer, na Blizzconu prozradil, že ve StarCraft 2: Heart of the Swarm nalezneme u každé rasy tři až čtyři nové nebo kompletně předělané jednotky.

Terrani získají novou mechanickou jednotku Warhound, jež je účinná proti mechanickým a leteckým jednotkám. Jde o menší a rychlejší variaci Thora. Mějte ovšem na paměti, že proti nemechanickým jednotkám nemá šanci.

Druhou novou jednotkou Terranů je Shredder. Jde o rozkládací jednotku, která kolem sebe vytváří zónu smrti. Dále se dočkáme upravené verze Hellion, která získá transformační bojový režim s větší výdrží. A poslední zmíněnou je upravená verze jednotky Thor. Ta je nyní větší a místo protivzdušných zbraní získala silnější bombardovací, jejich aktivace ale nějaký čas trvá.

U Zergů se můžeme těšit na upravenou verzi jednotky Ultralis, jež bude vhodná k zakončení hry. Umí se zahrabat a přesunout se přímo do srdce nepřátelských formací. Novou jednotkou je letecký Viper, který dokáže dočasně přeměnit střelecké útoky jednotek na pozemní a fyzicky přemístit vybranou jednotku do své blízkosti.

Do nových zergských artilerii se přidala jednotka Swarm Host. Jde o pomalou pozemní jednotku, jakmile se zahrabe, dokáže neustále vytvářet tzv. Locusty – malé pomalé pozemní jednotky.

Protossové přišli o Carrier, místo toho získali novou válečnou protileteckou obranou a útočnou vlajkovou loď Tempest. Pochlubit se rovněž mohou jednotkou Replicant. Ta se dokáže proměnit v jakoukoliv nemasivní jednotku, na kterou narazí.

Seznámit byste se měli i s jednotkou Oracle, což je letecká špionážní jednotka, jež umí odhalit jaké jednotky nebo technologie právě nepřítel vyrábí ve vybrané budově, stejně tak umí vytvořit dočasné obranné pole nad nalezištěm minerálů (lze ho zničit) a dokonce dokáže zablokovat vybranou stavbu tak, aby nemohla útočit, vyvíjet technologie apod.

Mezi další významné změny patří různé schopnosti pro další jednotky nebo úprava jejich cen. Například u Ghosta je při aktivaci jednorázová spotřeba energie, přičemž během použití dochází k obnově energie. Reaper místo speciálního útoku proti stavbám nyní bude disponovat regenerováním zdraví a Battlecruiser získá schopnost pro zvyšování rychlosti.

Níže naleznete nový trailer a v galerii 60 nových obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama