INDIAN #50 - Návštěva Techlandu
Army of Two: The Devil’s Cartel Novinka INDIAN #50 - Návštěva Techlandu

INDIAN #50 - Návštěva Techlandu

Redakce

Redakce

5

Navštívili jsme společnost Techland, která se proslavila především hrou Call of Juarez a natočili jsme pro vás rozhovor s vývojáři. Čeká vás samozřejmě pravidelná porce recenzí včetně Dead Island Riptide.

Reklama

Již padesátý díl naší televizní série přinese opravdu nabitý obsah. Vydali jsme se do Polska, konkrétně do Varšavy za vývojáři společnosti Techland. Tato společnost vznikla už v roce 1991 a přinesla mnoho úspěšných a oblíbených her. Kromě nejznámější Call od Juarez stojí za zrodem mnoha sportovních titulů (např. Nail'd, Nikita: Wild Cars, Xpand Rally, FIM Speedway Grand Prix) a také mnoha karaoke her, z nichž nejznámější je SingSing.

V recenzích si představíme hned dvě zombie hry a to Dead Island Riptide a Walking Dead, včetně ohlédnutí za historií žánru zombie her. Dále si představíme nejnovější a pravděpodobně nejobsáhlejší datadisk hry StarCraft 2: Heart of the Swarm. Ten kromě rozšíření příběhu a herních možností podstatně zamíchal i s taktikami v multiplayeru. Gears of War: Judgment je akční střílečka a patří mezi vlajkové lodě konzole Xbox 360, jak obstála? Vyplnila požadavky hráčů? Nakolik průměrnou střílečkou je Army of Two: Devils Cartel a jak velkou zácpu můžete vytvořit v Cities in Motion 2 se také dozvíte v recenzích tohoto dílu Indiana.

Díl můžete zhlédnout v HD kvalitě na našich stránkách nebo na našem youtube kanálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama