Odhaleny zajímavé PlayStation 3 hry, které Sony zrušila
Novinka Odhaleny zajímavé PlayStation 3 hry, které Sony zrušila

Odhaleny zajímavé PlayStation 3 hry, které Sony zrušila

Michal Burian

Michal Burian

11

Studio Sony Cambridge poodhalilo čtyři zrušené hry. Měli jsme se dočkat dvou FPS, mlátičky a společenské hry s opičkami.

Reklama

Jason Wilson, grafik ve studiu Sony Cambridge, na svém blogu odhalil několik zrušených projektů pro konzoli PlayStation 3.

Prvním byla společenská hra Simian s opicemi, vznikala v roce 2005 a využívala PlayStation Eye pro interakci s dalšími opičími bytostmi. Hráč se v roli malé opičky ocitl v podivné džungli.

Tvůrčímu celku se podařilo vytvořit demo, v němž hráč mohl komunikovat s jednotlivými opicemi za pomoci jednoduchých gest s omezeným slovníkem pro komunikaci. Níže se můžete podívat na několik koncepčních artworků. Ty znázorňují domovský svět Simian, stejně jako tvory, které ohrožují opičky.

Hra byla zrušená v rozpracovaném stádiu a její technologie byla využita v EyePet.

Druhým projektem byl Manhattan, first-person střílečka se strategickými prvky z roku 2006. Vývojáři chtěli vytvořit strašidelnou hru, úkolem přitom bylo přežít v nebezpečném Manhattanu. Příběh byl podobný jako ve filmu 28 dní poté, kdy vir proměnil obyvatele v zombie. Hráč se musel pokusit uniknout z nebezpečné zóny a především zachránit co nejvíc přeživších.

Revolution 4, taktéž FPS z roku 2006, odehrávat se měla ve Velké Británii, kde začala invaze cizáků podobné té z filmu Válka světů. Projekt byl nakonec zrušen, a to kvůli Resistance: Fall of Man, jenž měl totožný koncept.

Poslední odhalenou hrou byla Zodiac Assassin. Mělo jít o hru podobnou Kill Bill, přičemž hlavní postavou byla žena, která se uměla skvěle převlékat a samozřejmě také zabíjet lidi. Sony nakonec titul zrušilo, protože koupila Heavenly Sword od Ninja Theory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama