Odklad Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires Definitive Edition Novinka Odklad Age of Empires: Definitive Edition

Odklad Age of Empires: Definitive Edition

Michal Burian

Michal Burian

14

K dostání bude exkluzivně na Windows Store pro Windows 10.

Reklama

Návrat slavné strategie z roku 1997 se odkládá. Původně měla Age of Empires: Definitive Edition vyjít 19. října letošního roku, vývojáři si ale vyžádali čas navíc a mají nově v plánu uvést hru na trh začátek příštího roku.

Odklad pár dnů před vydáním je vcelku ojedinělý. Autoři tvrdí, že potřebují více času k testování různých režimů, včetně singleplayerové kampaně a multiplayeru, a chtějí také rozšířit rozsah rebootu. Díky tomu budou schopni vytvořit staronový díl, po kterém fanoušci touží mnoho let.

Do uzavřené bety budou pozváni další hráči, aby pomohli vše vyladit. Pokud máte zájem, přihlaste se na oficiálních stránkách.

Zároveň s odkladem bylo potvrzeno to, co už jsme nějakou dobu tušili. Age of Empires: Definitive Edition bude k dostání výhradně na Windows Store a bude podporovat pouze Windows 10. Komunita se pochopitelně bouří, na sociální sítě Microsoftu píše negativní komentáře, ale pravděpodobně to nebude nic platné.

Jaké změny definitivní edice zahrne? Těšit se můžete na vylepšenou grafiku v HD, podporu rozlišení 4K, vylepšené herní prvky, multiplayer přes Xbox Live, propracovanější zvuky, moderní rozhraní, více úrovní zoomování a v neposlední řadě na osvěžující hratelnost. Osobně se bojím snahy tvůrců odstranit všechny zastaralé mechanismy, které jsou archaické pro moderní hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama