Off-road truck simulátor Spintires s českými titulky
Novinka Off-road truck simulátor Spintires s českými titulky

Off-road truck simulátor Spintires s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

4

Dorazí před letošními letními prázdninami za necelou pětistovku.

Reklama

Česká distributorská společnost Comgad si vzala pod svá křídla nadějný off-road truck simulátor Spintires. Na náš trh dorazí již 13. června a bude navíc obohacen o profesionální českou lokalizaci. Prodávat se bude za 499 Kč /19,99 €. Kromě klasické krabicové verze bude hru možno zakoupit i prostřednictvím digitální distribuce click2play.

Spintires je pokročilá simulace off-roadového transportu. Hráči budou mít příležitost usednout za volant různých sovětských vozidel, plnit mise zaměřené na dodávku rozličného zboží až na místo určení. Hra se bude odehrávat v prostředí typické ruské divočiny 80. let. Vývojáři se obzvlášť soustředili na vytvoření realistického chování nákladního vozu v terénu v různých podmínkách.

Bartosz Moskala ze společnosti IMGN.PRO k tomu řekl: „Máme velkou radost, že se nám podařilo zajistit vydání SPINTIRES před letošními letními prázdninami. Organizace celosvětové distribuce této hry, krabicové i digitální verze, vyžaduje neuvěřitelně velké úsilí, ale nic pro nás není lepší odměnou než spokojenost obrovské komunity, která se už kolem SPINTIRES nashromáždila.“

Stáhněte si tech demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama