Oficiálně oznámen Battlefild: Hardline
Novinka Oficiálně oznámen Battlefild: Hardline

Oficiálně oznámen Battlefild: Hardline

Filip Němec

Filip Němec

28

Značka Battlefield začíná expandovat. Kromě klasické vojenské akce se dočkáme i odbočky pojednávající o boji policie s kriminálními živly <strong>+ právě spuštěná registrace do bety</strong>.

Reklama

Battlefiled: Hardline sice není tak žhavá novinka, jak by si v EA asi přáli, ale i tak získala rychle na popularitě. Informace o hře totiž předčasně unikly už minulý měsíc. Za hrou nestojí vývojáři z DICE (Battlefield 4), nýbrž taktéž zkušení Visceral Games (Dead Space série). Má jít o první díl úplně nové série, která se zaměří na boj policie a kriminálních živlů.

Už nyní se mohou majitelé PC a PS4 registrovat do bety a to na oficiálních stránkách hry. Pokud si ale chcete hru vyzkoušet dříve než vyjde, měli byste tak ihned učinit. Počet hráčů, kterým bude přístup umožněn, je značně omezen, přičemž jak řekl producent hry Steve Papoutsis, kdo dřív přijde, ten dřív mele.

Pokud naopak patříte mezi majitele zbývajících podporovaných platforem (Xbox One, Xbox 360 a PS3), taktéž se můžete přihlásit na oficiálních stránkách. Dostanete alespoň odměnu v podobě speciálního skinu pro zbraň, puškohled, blíže nespecifikovaný speciální obsah a unikátní psí známku.

Steve Papoutsis se nijak netajil tím, že hlavní platformou je spolu s osobními počítači také PlayStation 4, na kterém hra poběží v rozlišení 1080p a 60fps. Čistě pro srovnání, Battlefield 4 na PS4 běží při rozlišení 900p a na Xboxu One dokonce 720p. Prozatím ale není jasné, zda-li i Xbox One verze Battlefiled: Hardline poběží ve stejném rozlišení jako PS4 verze.

Battlefiled: Hardline vychází letos na podzim pro PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama