OFP: Red River s plnou kooperací, avšak bez klasického multiplayeru
Operace Flashpoint Novinka OFP: Red River s plnou kooperací, avšak bez klasického multiplayeru

OFP: Red River s plnou kooperací, avšak bez klasického multiplayeru

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Codies oznámili, že se nadcházející díl série Operation Flashpoint, Red River, pochlubí kooperací, avšak žádným multiplayerem, jak jej známe od konkurence + video a galerie.

Reklama

V nejnovějším rozhovoru pro Strategy Informer se studio rozpovídalo o multiplayeru a jeho možném obsažení v nadcházejícím dílu série. Záměr Codemasters ale zní jasně. Titul bude plně zaměřen na kooperační zážitek, žádné přestřelky všech proti všem se nekonají.

„Red River je plně postaven kolem kooperačního zážitku. To v zásadě znamená, že se vaši přátelé mohou přidat do vaší kampaně bez toho, aby museli čekat v lobby na přednastavené mapy,“ řekl Adam Parsons z Codemasters. „Nemáme zájem o zahrnutí kompetitivního multiplayeru ani do DLC.“

„Avšak pokud se v sérii vrátíme k PvP multiplayeru, uděláme to správně. Nechceme do Red River dávat plnohodnotný multiplayer jen proto, abychom si odškrtli další povinnost,“ vysvětlil Parsons. „Máme se sérií dlouhodobou strategii, takže nebudeme uřezávat její funkce jen proto, abychom zahrnuli něco dalšího.“

Codemasters se také dušují, že bychom Red River vůbec neměli srovnávat s legendárním prvním dílem, případně titulem ArmA. Jsou to naprosto odlišené hry a studio se prý nechystá vytvářet vojenský simulátor, jak tomu bylo původně. Jedná se o zcela odlišný zážitek.

Operation Flashpoint: Red River se chystá do prodeje ve druhém čtvrtletí letošního roku na PC, PS3 a Xbox360. Níže se můžete podívat na nejnovější trailer se záběry ze hry, který jsme pro vás otitulkovali. A nezapomeňte na čerstvou galerii screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama