Olivier Derivière sloužil hudbu do hororu Get Even
Get Even Novinka Olivier Derivière sloužil hudbu do hororu Get Even

Olivier Derivière sloužil hudbu do hororu Get Even

Michal Burian

Michal Burian

3

Oceňovaný skladatel, který je zodpovědný za soundtrack k Remember Me a Assassin’s Creed IV: Freedom Cry <strong>+ gameplay záběry</strong>.

Reklama

26. května letošního roku spatří světlo světa hra Get Even. Polské studio The Farm 51 to nemělo s vývojem zrovna jednoduché. Původně mělo jít o post-apokalyptickou akci, nakonec je ale z Get Even psychologický horor, který se zaměří na příběh Colea Blacka.

Než vám hru blíže představíme, podíváme se na novinky. Jednou z nich je odhalení skladatele. Za soundtrackem Get Even stojí oceňovaný IFMCA skladatel Olivier Derivière. Jeho tvorbu jste mohli slyšet například v Remember Me a Assassin’s Creed IV: Freedom Cry. V psychologickém hororu je hudba a zvuk velmi důležitý, proto vývojáři sáhli po profesionální orchestru, jak se můžete přesvědčit ve videu.

Col Black se probudí v opuštěném ústavu a má mnoho otázek. Jeho výhradní vzpomínkou je nezdařený pokus o záchranu náctileté dívky s bombou připoutanou k hrudi. Všechno ostatní je v mlze. S podivným zařízením opatřeným časovou rozbuškou připevněným k jeho hlavě, které dokáže číst a přehrávat lidskou paměť, se Black vydává do hloubek své vlastní mysli, aby nalezl pravdu o své minulosti - o tom, co se skutečně stalo. A aby dokázal sám sobě odpovědět na dvě jednoduché otázky:

„‘Dýchej...' Snaž si vzpomenout... Dívka. Židle. Bomba. Zachovej ‘chladnou' hlavu... Následuj hlas. Dráty. Hluboko v lebce. Hluboko v paměti. Musíš se... ‘uklidnit'... hledat. Ta nejčernější ze vzpomínek. Hluboko v tvé mysli. Dokážeš se chovat důstojně? Hodiny tikají... a to všechno je součást léčby,“ popisuje Get Even tisková zpráva.

Na závěr pro vás máme gameplay záběry ze samotného začátku hraní. Pokud si o Get Even nedokážete udělat obrázek, prvních 15 minut vám pomůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama