One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition vychází v Evropě 11. května
Novinka One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition vychází v Evropě 11. května

One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition vychází v Evropě 11. května

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Deluxe edice bude obsahovat více než 40 kusů dalšího dodatečného obsahu.

Reklama

One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition vychází v Evropě s konečnou platností na Switchi v krabicové verzi i digitálně 11. května.

Konečně si tak budou moci i hráči na Nintendo Switchi prožít skvělý příběh série One Piece v klidu domova i na cestách, který ve hře začíná arkem Paramount War. One Deluxe Edition bude obsahovat více než 40 kusů dalších DLC, které vyšly následně po vydání hry One Piece: Pirate Warriors 3 na konzolích PlayStation 4, na PS Vitě a na PC, obsahující další dodatečné mise a nejrůznější kostýmy. Titul bude navíc obsahovat lokální kooperativní režim pro dva hráče, pro který je konzole Switch díky svému ovládání přímo ideální.

One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition nabídne všechny důležité okamžiky a postavy značky One Piece v typických misích a nezaměnitelných bitvách pro hry od Koei Tecmo. Na výběr bude více než 30 hratelných postav, což ve zkratce znamená, že největší problém bude zjistit, koho si do hry vybrat. Do Deluxe Edition je také implementována funkce Kizuna Rush, díky které můžete do kombo útoku přibrat až čtyři další postavy a provádět tak daleko silnější útoky.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama