Operation Flashpoint: Red River v detailech
Operace Flashpoint Novinka Operation Flashpoint: Red River v detailech

Operation Flashpoint: Red River v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Nedávno bylo odhaleno pokračování válečné série Operation Flashpoint, které by se mělo jmenovat Red River. Oznámení slibovalo atmosféričtější a profesionálnější válečnou simulaci, a dle nového preview na IGN by se to mohlo naplnit.

Reklama

I přesto se má jednat o „moderní FPS střílečku“ se vším všudy. Jako hlavní příběhová linka se tak představí válečný konflikt v Tádžikistánu, o který se tentokrát popere americká a čínská armáda. Herní kampaň se bude rozprostírat na 200 čtverečních kilometrech a ve srovnání s Dragon Rising nabídne mnohem živější a uvěřitelnější vojenské hlášky a rozhovory, profesionální vojenské vybavení, realističtější lidské prostředí a chytřejší umělou inteligenci.

Hráči si nyní mohou vybrat mezi střelcem (základní typ vojáka), granátometčíkem, skautem a automatickým střelcem, každý z nichž dorazí na bojiště se svou vlastní M4A1 a zbraněmi specifickými té které třídě.

Multiplayeru se prý nedočkáme, největší pozornost je udělena singleplayerovému zážitku a především pak kooperačnímu režimu, čemuž byla potřízena i kompletní změna menu rozkazů.

Zní to skvěle, ale to už jsme všechno slyšeli. Potřebujeme pádné důkazy, že to nebude jen další mainstreamová střílečka, která se nakonec z Dragon Rising vyklubala. Operation Flashpoint: Red River je prozatím v přípravě pro PC, PS3 a Xbox360 na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama