Ori and the Will of the Wisps až v únoru 2020
Novinka Ori and the Will of the Wisps až v únoru 2020

Ori and the Will of the Wisps až v únoru 2020

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Datum vydání doprovází gameplay trailer.

Reklama

Pokračování krásné a barevné plošinovky Ori and the Blind Forest s názvem Ori and the Will of the Wisps vyjde na Xbox One a Windows 10 až 11. února nadcházejícího roku. Jde o první překvapení právě běžící tiskové konference Microsoftu. Očekávalo se, že tohle dobrodružství si zahrajeme v letošním roce, ale bohužel.

Ori and the Will of the Wisps vytváří Moon Studios a hra bude v den vydání dostupná i na Xbox Game Passu pro Xbox One i Windows 10. Později bude vydána i na Steamu, stejně jako jednička. Na E3 byl ukázán nový gameplay trailer. Naleznete ho pod oficiálním popisem hry.

„Vydejte se na dobrodružství se všemi novými možnostmi boje a přizpůsobení a zároveň prozkoumejte obrovský, exotický svět, ve kterém narazíte na životní nepřátele a náročné hádanky. Získejte pomoc od spojenců, které musíte objevit, abyste odhalili Oriho skutečný osud.

Prozkoumejte obrovský, nádherný, dokonalý a nebezpečný svět plný napínavých soubojů s nepřáteli, náročných hádanek a vzrušujících únikových sekvencí. Odhalte Oriho skutečný osud v tomto emočně poutavém ručně vytvořeném příběhu.

Ovládáte desítky nových duchovních zbraní, kouzel a dovedností, které nabízejí novou dynamickou mechaniku boje Oriho světa. Čile si probojujte svoji cestu nevýslovným nebezpečím a ničte pomocí úplně nového arzenálu, který máte k dispozici.

Vyberte si nástroje pro dobrodružství z desítek nově získaných útoků, kouzel a dovedností, abyste si upravili svůj styl hraní. Navíc využijte zcela nový systém střípků k vylepšení Oriho schopností.

Postavte se velkým epickým bossům a vyhledejte podporu od spojenců, které musíte objevit a kteří vám poskytnou služby a nabídnou volitelné úkoly k prodloužení tohoto dobrodružství.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama