Origin se mění na EA Desktop App
Článek Origin se mění na EA Desktop App

Origin se mění na EA Desktop App

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5
Platformy Windows PC

Další krok k sjednocení značky.

Reklama

Pouhý měsíc po přejmenování služby Origin Access přichází Electronic Arts s další změnou. Platforma Origin se bude nově jmenovat EA Desktop App. V rozhovoru pro GameIndustry.biz to prozradil první viceprezident firmy Mike Blank. Aplikace by měla být předělána i z hlediska vizuálu, který podle Blanka hráčům přinese „jednoduchý, rychlý a sociálně zaměřený zážitek.“

Origin se mění na EA Desktop App

Origin byl poprvé spuštěn v roce 2011 a od té doby je mezi hráči jako nepříliš funkční a pomalá platforma. V minulosti byla služba EA Play (dříve Origin Access) exkluzivní pro Origin, nedávno ale oznámili, že předplatné se nově objeví i na Steamu a na konci roku se stane i součástí Xbox Game Passu. Je tedy zřejmé, že EA se tedy pokusí službu zrychlit a umožnit hráčům se lépe spojit s přáteli. Celý tah je součástí větší strategie, která míří na sjednocení značky a toho, co EA zastává. Datum změny zatím není známé.

Electronic Arts ovšem nejsou jediní, minulý měsíc například Amazon přejmenoval Twitch Prime na Prime Gaming. V roce 2017 se Blizzard snažil přejmenovat jejich launcher Battle.net na Blizzard Launcher, to ovšem skončilo neúspěchem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama