Our World is Ended​ na konzolích v Evropě už 22. března
Novinka Our World is Ended​ na konzolích v Evropě už 22. března

Our World is Ended​ na konzolích v Evropě už 22. března

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

PC verze dorazí někdy později.

Reklama

PQube si už konečně začali hrát na zvěstovatele konce světa a oznámili, že v Evropě se můžeme na Our World is Ended těšit už 22. března. Prozatím pouze na konzolích PlayStation 4 a Switch, protože PC verze ještě stále nemá určené konkrétní datum vydání. Paradoxně, za velkou louží dojde ke konci světa až o pár dní později, až 26. března.

Japonský hudební vydavatel a tvůrce videoher 5pb. vypustil před časem debutový trailer k tomuto chystanému vizuálnímu románu Our World is Ended, vydaném v Japonsku pod jménem Judgement 7: Our World is Ended. V traileru můžete slyšet také úvodní skladbu Change The World, kterou složil 164 a zpívá Kurokumo.

Za tímto vizuálním románem stojí společnost Red Entertainment a byl poprvé vydán v Japonsku pro PS Vitu v listopadu roku 2017. Tato nová verze obsahuje v porovnání s původní verzí o celých 30 procent více dabingu hlavního příběhu, popříběhové scénáře s novými postavami (rozsahem jde asi o objem pěti kapitol hlavního příběhu), dále nové CG události jak pro nový scénář, tak i pro hlavní příběh, a vylepšeny byly i různé funkce hry, jako je třeba přesun na nevyřešené události a větvící se strom rozhodnutí, který teď lépe zobrazuje vizualizaci vašich voleb.

Úvod hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama