​Seznamte se se členy týmu Judgment 7 ze hry Our World is Ended
Novinka ​Seznamte se se členy týmu Judgment 7 ze hry Our World is Ended

​Seznamte se se členy týmu Judgment 7 ze hry Our World is Ended

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Nový trailer připomíná dubnové vydání hry na PS4, Switchi a následně na PC​.

Reklama

Společnosti PQube a Red Entertainment vydaly nový trailer ke hře Our World is Ended, ve kterém nám představují hlavní postavy týmu Judgment 7.

Tým Judgment 7 je skupina, řekněme celkem rozmanitých osobností, takových excentrických vývojářů, kteří společně pracují v kanceláři Asakusa. Pak ale přijde onen osudný letní den, kdy díky vlastnímu headsetu pro rozšířenou realitu zahlédnou Tokio v troskách.

Mezi těmito vývojáři najdeme Sekaie Owariho, lehce zvráceného programátora, který je zakladatelem a hlavním programátorem Judgmentu 7. Dále Iruka No.2, který pro rozšířenou realitu vytváří desiluze a zároveň jde o starého Owariho kamaráda a spoluzakladatele studia.

Asano Hayase je celkem nešťastná zvukařka, starší sestra Yuny, která nejen hudbu skládá, ale vytváří i efekty her. Paradoxně je úplně hluchá, ale neví o tom. Natsumi Yuki je designérka, která v kancelářích Judgmentu 7 žije a má na starosti návrhy postav, prostředí a UI.

Tatiana Alexandrovna Sharapova je trochu dětinská programátorka, která se narodila v Rusku, ale od svého dětství žije v Japonsku. Obvykle pracuje jako programátorka ve výzkumných ústavech a stále navštěvuje střední školu. Yuno Hayase je asistentka s věčně dobrou náladou. Jde o Asaninu malou sestru, pracující ve studiu jako brigádnice. Posledním členem je Reiji Gozen, režisér, zaměstnaný na částečný úvazek. Reiji stále studuje na univerzitě a sní o tom, že se stane herním návrhářem.

Our World is Ended vyjde pro PlayStation 4 a pro Switch 18. dubna v Severní Americe a v Evropě. Ve stejný den bude v Evropě v prodeji také krabicová verze. PC verze vyjde pouze prostřednictvím Steamu 28. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama